Thursday, January 1, 2009

tag lagik...apple n bob

1. Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
benda ek..???henpon kot..hehe
2. Apakah benda terakhir yang kamu beli dengan wang sendiri?
benjo ngan ais kosong
3. Di manakah tempat impian perkahwinan kamu?
erk..???pehal soklan ni terkedepan sgt ni???aaa,katne ek??tatawu lagik la...nt discuss ngan my future hubby lu ek...
4. Berapa lama anda rasa hubungan kamu berkekalan?
hbgn ngan sapa???bob n apple???insyaAllah,sampai bla2..kan??kan???
5. Adakah anda dilamun cinta?
cinta..??err,x lagi kot...serius sgt arr perkataan cinta ni...wuhaa~
6. Di manakah restoran terakhir kamu makan malam?
restoran noor hakim kat mais...heheh
7. Namakan buku terakhir yang kamu beli?
digital fortress n angels $ demon
8. Apakah nama penuh kamu?
NARSHIELA BINTI SAAD (^_^)
9. Kamu lebih senang dengan mak atau ayah?
wat masa ni ngan ayah arr...ngan mak tak sempat nak merasa lama...wawawa!
10. Namakan seseorang yang kamu ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
wat pertama kali???emm,sidney sheldon dah tade,dan brown bley???haha..
11.Sebutkan 8 nama sahabat yang paling rapat dengan kamu
nadirah as kirah wanie...4 je yg dapat pikir...huhu
12. Adakah kamu mencuci pakaian anda sendiri?
of coz arr!!!tp kalo kt umah mesin basuhkn...n ada la exception bpe kali ntah aku anta dobi...weee~
13. Tempat yang paling seronok kamu mahu pegi?
tingin nk g jepun n nz sbnanye...huhu
14. Pelukan atau ciuman?
nak dua2 boley tak???agaga~
15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag kamu
kat apple dah ade lam tag b4 ni...kat bob :die kawan sye,die revorianz,ex-jenanianz,rugby player...n name dia hafiz,tapi dah lekat bob ngan sos...haha
16. 8 perkara yang amat saya gilai
novel songs handset blog writing tido...lg 2 ntah...
17. 8 perkataan yang sering di ucapkan
astaghfirullah dowh ekeleh wey taktau hm..ntah...lg 2 pk sendirik!!
18. 8 buah buku yang paling terbaru dibaca
truly madly yours, digital fortress, angels & demons, breaking dawn, eclipse, new moon, buku teks fizik bab gravitation, buku teks basic anatomy & physiology bab the heart
19. 8 lagu yang saya boleh dengar berulang kali
bella's lullaby-the meadow, sebuah pertemuan-UNIC, leave out all the rest-linkin park, lie-big bang, last farewell-big bang, crush-david archuleta, i'm yours-jason mraz, one step at a time-jordin sparks
20. 8 perkara yang saya pelajari tahun lalu
kenal erti rindu...bila saya rindu rakan2 revo, kenal erti persahabatan yg sebenar...bila saya peroleh seorang nadirah, blaja menentukan masa depan sendiri...bila saya pilih amek medic taktau la knape, blaja math health science msian studies coQ anat&physio chem phy english...alamk lupe lg 1 sbjek, blaja jadi tak bising dah...aku senyap gle wei kat msu..haha, blaja balik umah kol 12mlm...aiyo, blaja nk g midvalley...agaga~
21. Mari men'tag' 8 orang lain.
tade sape arr nak tag...sape2 jela ek...heheh..

3 comments:

iLiAiSyAh said...

bella lullaby is my message ringtone!!

wani said...

weh!
gle terharu kot ble aku bc ade nme aku dlm nieh..
8 kwn yg hng rapat..
aku top 4..
heheheh

sHieLa said...

hee. =)