Tuesday, December 30, 2008

saye bacee....



aku curik2 on9 kat library nih...


haha....klas lmbt lagi,kol 2...so,kte buang mase arr dulu...


kawan2,saye baru abes baca angels n demons....


swonok gle!!!!wargh....


ambigrams dia so so damn cool maa!!!!


sayangnye nk on9 ni x expect dari awal,kalo tak ley tunjuk ambigram lam buku tu....huhu....


sgtlah smart n smart n smart!!!


tp bile aku tunjuk kat housemate aku,diorang tak rasa amazed pown..???


huhu....nape???
pic kat atas tu aku copy dari internet je,x clear sgt...kalo korg mampu,pusingkn
kpale korg so that korg pandang gamba tu upside down..
what did u see???kalo gne laptop,tonggengkan je laptop tuh...hihi...
i found it amazing!!!maybe sebab aku baru je tau kot...huhu...
x saba tungu cte dia dis 2009....




3 comments:

CrazyHorsea said...

wau...terpusing kepala aku...
tp...cool..

afiqjenoba said...

wo,bagi aku cool
bukan senang nk dptkan perkataan tu boleh dibaca balik,nice2

sHieLa said...

tau xpe...
cool gle dowh!!!
lom lagi perkataan earth,air ,fire n water disekaliguskan dlm btk diamond..
haha...
paham ke ayat kling ni???