Sunday, December 28, 2008

haha....aku wat gila!!!
bengang sgt ari tu kuar mid valley fizah n nada tak jadi...
tungu syazana,yuyu n farah melantak kat domino,aku g lepak sorang2 kat mph...
haha...dan inilah hasilnya bila tiada sesiapa yg mengawal aliran keluar kewangan aku....
heheh....abes dwet aku rm70.80...
selamat la aku tak jumpa deception point,kalo tak seratus lbey dwet aku abes...
emm,,,xpela...at least bknnya aku beli bnda bkn2...
heheh...tp khabar ini belum lg sampai ke perlis...kalo bapak aku tau,ntah la pe jadik...
pape pun,kucai pya pasal ar ni,sape soh promote kat aku....
tp still worth buying la...i can see absolute different dgn sydney sheldon's yg aku tergila2 sgt dulu...
huhu....
what can i say???best best best!!!
cuti krismas sampai awal muharam 5 hari aku abeskan dgn membaca...haha...
housemate suma balik,tgl aku sorg kat umah,watpe lagi...
hehe...hari2 aku tdo,bgn,dgr mp3,makan,mandi,sms,bkak laptop,reading...yeah!!!
digital fortress da abes tp bg aku,tak thrill sgt...angels n demons in progress...once again pasal christianity...
kalo da vinci code aku tau pasal knight templar,this one pasal hassassin...
k2,tanak cte lbey2...hik3...daa...

4 comments:

iLiAiSyAh said...

kamu!!

angels an demon itu sangat best

kak ili ngah bace stephenie meyer

breaking

afta twiligt

sweet sis!!

sHieLa said...

kak ili...
sye dah abes pun baca dari twilight sampai breaking dawn...
ngehehe

wani said...

woit..
gle ar!!!
70.80 mhal kot weh!
klu aku dh x beli dh..
topap lps 2 bln..
hehehehe..

sHieLa said...

hg mmg camtu wani. tp ak lg pentingkan novel dr topup. haha