Sunday, December 21, 2008

...prob...prob...prob....

...dammit...
aku ada problem ke???
tak,aku takde problem,tapi ada orang yg ada problem...
problem dia wat aku rasa cam problem aku gak...
so bila aku rasa problem dia tu cam problem aku,maknanya aku pun ada problem gak la...
betul tak????
tapi aku nak watpe???
kalau pun aku rasa tu problem aku tapi aku tak ada kena-mengena,sebab problem dia tu bukan problem dengan aku...
so nape aku tergedik-gedik nak amik tau???
aiya,problem problem...
nak wat cne ha???
takut2 nanti problem tu akan timbulkan lagi problem yg lain...
ish,tanak arr...aku tanak ada problem ngan dia...
so cmna ni???
emm...nak letak gamba tapi tatau nk bubuh gamba pe...
so aku pilih some of my collections...
yg sentiasa membangkitkan rasa rindu...
n wat aku sedar, RINDU ITU INDAH...haha


newly weds abg saiful n kak nini wif beloved father n stepmom...bukti aku tak reti amik gamba...cian kak nini n abg saiful tgl half...rindu kalian...
nephews n nieces wif abg ein....u guys are so damn great arr!!!ikmal,izan,ikram,lissa,lis...

recent pic taken by me kat mid....swonok hangout ngan korang...yuyu,farah,speko,nada,zul,apple...


korang la the best!!!!a bunch of thanx sebab dtg umah aku ritu...aku kawen nt korg kna dtg lg tau...haha...acoi,azwan,nasir,faris,syafiq,anam,eddie,popo


3 out of my 4 greatest bestfriends....i love u all so much...thanx 4 every single thing...as,asiah,nad...
+++banyak lagi gamba nak letak...tapi nt2 ar ehh...hehe....+++


>THE END<


2 comments:

afiqjenoba said...

waaa,nak pergi gak,isk3
rindu gile ngn korang

sHieLa said...

hee, sapa suruh fly jauh2. kan dah tak dpt dtg.. =)