Wednesday, July 22, 2009

...saya datang lagi...

owh...
banyaknya dugaan...
kadang2 aku tak tau mampu ke x aku nak selesaikn all those silly,stupid,sucks thing yg menyusahkan hidup ni...
tp sdar x sdar i'm already halfway through it...
rasa beban berat sgt2,tp kalau dapat calm down,setel satu2,lama2 setel jugak probs tu suma...
yeah,take one step at a time,and suddenly u are already a thousand steps ahead...
aku cuba tanamkn spirit camtu dalam hidup aku...
hari tu-masalah medical checkup n pasport-dpt gak setel...alhamdulillah...
hari ni-masalah medical checkup lagi sekali + btn punya list of things yg xley blah + duit yg cinonet + kak ieda yg cam dah MIA,call xagkt sms xbls-hopefully dpt gk aku setel...
doakan aku readers sekalian...
since berkenalan ngan facebook,aku dah mcm menganaktirikan kamu,wahai blogspot...
no no,xbrmaksd macam tu...u r still at the top of the list...
cuma..aku bkn lagi shiela yg dulu...yg kill the time by playing with the words...
aku shiela yg baru,yg kill the time by playing with emotions...i missed my old one,really...

5 comments:

liyana said...
This comment has been removed by the author.
dr.corona0810 said...

weyh!! bca x lagi blog kucai..
dia tulis..

"one more thing that i realize last week was, girls with original 'loghat utara' is cute and adorable.
i'm still wondering why.."

hahahaa..
kawaii

kemekks! said...

weh weh.btn kna wt medical check up ka?

sHieLa said...

cu-ai:siyes???waa,i'm flattered...haha
fadz-medical checkup???olala...xla!!

dr.corona0810 said...

btol!!! x tpu.. g la bca blog dia