Sunday, July 13, 2008

housemates fmsku.....

aku dan adibah hanis zainudin...org terengganu,exmrsm jasin....dieba ni mengingatkan aku pada jimah....haha....bkn sbb apa,tp kalo dia msk lab,mesti ada la smthg yg akan brlaku....cm jimah dulu la....termometer la,iodine la....dieba ni pun kategori tu gk....huhu....dieba ni ska merempat katil aku...taktau la apa yg best kt situ....huhu....bg aku dia penah wat bnda bodo tau....haha....pg td,time aku ngah tdo atas lantai,dia datang duduk kat hujung kepala aku,pastu dia tgk je aku tido...ada la kat stgh jam....pelik arr kan???ntah pape...huhu...tapi aku ley ckp yg dieba ni manusia yg ssh nk berkira....baik la...haha...
nur arini mat daud....orang first yg aku knal kat sini....lg sorg kawan aku yg ada kembar,tp kembar dia ni seiras....antara kitorg 8 org,result spm dia la plg gempak,str8 a1....yg lain at least mesti ada la slack 1....org ktan,exmrsm jeli....nini ni sgt la baik....dia support je apa org cakap....haha.....tp kdg2 tu ada gk berlaku miscommunication ngan dia....bila aku ckp utara,dia pyh sket nk phm...huhu....

ni elora sanders rowin....asal sarawak,skola dulu mrsm kk....skang tinggal kat kl....dia ni keturunan bidayuh....akhirnya ada gk la kawan aku sorg kaum peribumi kan....ngehehe....el ni pun baik...dia ada kembar lelaki,hillary....kat umah kitorg leh kata dia la yg plg pakar bab2 dapur ni....yg lain ilmu cukup2 makan je....haha.....el ni pun dah kapel,ngan org sabah kot tak silap....aku suka tgk muka dia sbnanya....dia lawa kn...hihi....


ni lak ain nasyrah mohd sukari kot.....ngehehe....aku lupa lak nama bapak dia....tapi kat sini kitorg panggil dia dolly....dalam umah aku,aku ngan dia je bdk sbp...dia sms pasir puteh....dia la yg awal2 dulu dah accident kna lggr keta....huhu...tapi ada hikmah gk peristiwa tu...since kejadian tu,aku rasa kitorg suma lg rapat....dolly ni sporting gk arr,dah kapel ngan dak mckk....aku rasa best arr kawan ngan dia....hihi....mayb sebab asal usul sama kot....cewah~




nurul azhani mohd ahkar nawawi....housemate aku....roomate aku gak....dia ni sgt la lembut....alahai.....hehe.....budak johor,ex mrsm jasin.....em,dia baik la....kategori low profile gk arr....tak tau la awat,tp dia mengingatkn aku kt indah....hm...
alyaa liyana idris....housemate aku....classmate aku....org utara cam aku,tp dia kat kedah....em....alyaa ni camna ek???overall,aku ley kata dia ni cam ada 2 personaliti la....kat klas lain,kat umah lain....haha....cam,dia pandai bawak diri arr lbey kurang....kat klas baik tahap cipan arr,tapi kat umah,kita cam susah nak caya yg dia tu alyaa kat klas...huhu...paham ke???dia ni ex mrsm beseri,dkt arr ngan umah aku....gamba ni time kitorg 1 umah mkn sama2 kat sek 2.....alyaa,swonok kawan ngan hg....cm siot...haha....

yg takda lam gamba,nurul shahida zahar....dia ni kalo amik gamba suka tgk tmpt lain...tu pyh sket nk amik gamba dia....huhu....aku bgga tau,sbb org pertama yg shida bg hadiah besday adlah kat aku....waa...terharunya....ngehehe....shida ni sgt common ngan gelaran api....sbbnya biarla kitorg je yg tau....lg 1,trademark umah aku...supit surgery....hak3....heheh....shida ni bdak kl,em smbndr baru bangi kot....huhu....
ni la serba sedikit cita pasal housemate aku....k arr,nk g mlantak...tata~































2 comments:

amirahsamat said...

sayang~~~
aku rindu kamu........

sHieLa said...

i missed u too dear~