Friday, July 25, 2008

isk3....waaaaaaaaaaa....

kalo owg tgk previous blog aku mesti owg heran kan....pehal la ada tajuk je...isinya mana????huk3....meh nk cte.....ari tu aku ngah tulih blog kat cc....ngah khusyuk ni nulih.....letak gamba lagi....gamba housemate aku kat sni....pastu kan tb2 je suma computer kat cc tu shut down!!!arghhhh!!!!ilang abes suma.....wuhaaa......pastu aku pun da malas nk ngarang balik....nt arr aku rewrite k....aku nk share ngan korg....esp dak2 jenan....hihi....
aku bz sgt skg ni wei.....byk btol assignment....4hb ni stat midsem....sampai 9hb....dah arr blaja bio cam nk keja keta api....huk3....baru sebulan seminggu masuk sni dah 6 chapter abes....dah arr aku ni kalo bio weng sket....tajuk susah lak tu....esp respiration ngan photosynthesis....slamat otak aku tak pecah tau....heheh....nk hafal nama2 produk n proses tu bukan sng....alahai.....susah2....sni ramai dak pandai....kat mana la agaknya kedudukan aku kan....
pastu tambah lg dugaan utk aku....henpon kesayangan aku.....waaaa......henpon abg aku bg sebab dapat 8a.....waaa.....udah nggak boley digunakan.....waaaaaa.....aku g rendam dlm air time nk basoh baju.....waaa.....suma ni salah nadirah hasanah osman!!! haha.....dia anta msg kasi gamba ikan tanda fwenship....kalo nk fwenship berkekalan,masukkan lam ayer so dat ikan tu ley idop....waaa.....nad!!!! kan aku dah wat btol2!!!! huk3....akibatnya beloved daddy aku ckp no,"no henpon till october!" waa.....sunyi la aku.....tapi tgk arr,kalo dapat elaun nt...ehem2....kot2 arr nk wat benda jahat ke kan....
ish3...astaghfirullahalazim....apa ni shiela???!!!
rindu jenan la plak....hmm....

1 comments:

iamnotastoryteller said...

hijaunya font..kena kecilkan pupil kalo nak baca..haha