Thursday, October 1, 2009

**ayam!!**

ouh,kalo semalam aku emo,hari ni aku hepi. ha-ha. menda kecik je pun. tapi blh buat aku senyum lebar sampai ke telinga. boleh buat aku gelak sorang2 macam orang gila. boleh buat aku jadi rajin yg pada asalnya sgt mls nk tulis blog. segala2nya bermula bila aku diberitahu bahawa seniors dari warsaw nak datang lodz. perkara pertama yg aku pesan pada mereka, "BAWAK AYAM!!". maaf la abang dan kakak2 senior, adik2 juniormu ini mmg dah lama kot mengidam. haih. insyaallah, bak kata mereka, 4 ekor ayam yg akan dibawak ke sini. hailoh~ sedapnya. dan aku terus berconference dgn Fadh. nak buat masak lemak. nak goreng tepung. nak buat masak kicap. nak buat tomyam ayam. uuu la la la. once again, aku kalah pada kata2 ini "You Won't Miss The Water Until The Well Runs Dry." ye sangat lah tuu. bila dah macam ni, baru padan. yang penting, doakan kami akan dapat ayam esok ok. ayam, oh ayam~

2 comments:

dr.corona0810 said...

shiela!!!
hehehe.. ciannya lapar ayam..
kiranya, ayam tu senior bwk idup2 ke??? sapa sembelih??? n.. sapa yg msak??? ang??

sHieLa said...

chu-i!!!
hee...xda la idup2...
da smbelih dah...
juz xpotong2 je lg
hee~
n suma masak...haha...
chu-i...cpt la dtg uk...(@_@)