Friday, March 20, 2009

hoho....ada byk benda nk ckp ni...
caye or tak,aku da wat list pun...
ekeke....
FIRST;
happy 19th birthday tu siti nursyazwani yusop...
hihi...hg da tua dari aku ari ni...
thanx so much buddy,4 everything...
tade sapa yg dpt ganti tpt hg as a friend yg aku sgt2 appreciate...
lme dowh frenship ni,10 taun kot!!!haha...
hopefully lasts ever after la..heheh...
saye dan dye...gamba lame dah ni...copy dari fs dye..hihi
SECOND;
Academic Excellence Award...
awarded utk students Cfs yg dpt dean's list,or cgpa 3.5 above...
alhamdulillah,Tuhan masih beri aku rezeki...
hehe...
sisters of mine...murni,nada,nabby,nabilah...
tensen tol kitorg lawan sudoku,last2 tade sapa pun yg dpt...
i'm the one taking this pic...
best sis n best buds!!

THIRD;
world's best assignment...heheh...
kitorg kna wat a movie review...
n kitorg ley pilih nk wat movie pe..
n kitorg pilih Race To Witch Mountain...
n kitorg pun wat rombongan ramai2 g jusco klang...
tgk wayang sme2..
heheh...besh sgt2!!!

some memories together...
before the movie~

ngah tungu rapid yg x smpai2...i'm again the one taking pic..

saye dan adik saye...

dua2 muka horror x ley blah...aiya*

saye dan fadz....stil posing kat bus stop...huhu

da smpai jusco!!
"fadz,ko nk bli ke??70% less nih.." kte sye
"tanak arr,aku da berlmbak baju cni..."jwb fadz...
x dapat beli,dpt pose pun jadi la...kan?kan?

...mereka...

fadz jatuh chenta pd baju tido yg sexy itu ya...haha

...alyaa n her so-called 'wonderwall'..????!!!!eeew!!!

agaknye kalo aku pakai baju cni,aku hidup lg tak???
sah bapak aku da sembelih aku kerat 18 tros!!
after the movie~

...mara A n miss farah...
kat foodcourt...aku smpat wat tour around the foodcourt
snap gmba kawan2...haha...tade keja~
...nabby, a'in, bella...
...alyaa, dayah, atun, liza...

...lili, mier, nabilah, iffah...

...atie, apik, rafidi, hanum...

...amar, pa'an...

...fadz, miss farah, farah, mina...

...tikah, halim, qilah, yaya...

...adik, izzat, pa'an...dyorg tak pndg kamera...huhu

...faris, edde, yazmir...

...ama, a'in again...

on the way home...muka penat aku n dayah dlm taxi...hihi
FOURTH;
hoho...pnjgnye post kali ni....
k la, nt lak smbung...
tp nk gtau sumthing nih....
APPLE!!!!
kalo ko bace nih...THANX!!!!
ko introduce aku pd lagu Your Call-Secondhand Serenade..
skang aku da addicted gle ngan lagu tuh...
nk kata lirik dia best gle tak gk...
tp tatau arr nape aku skg ni ske lyan lagu sentimental...
lg 1, aku dah terlayan balik Unintended-MUSE...
adeyyy~
FIFTH;
aku penah tya kat diri sendiri..
"aku hepi ke ngan life aku skrg???"
time tu aku tade jwpn...
so aku jnji ngan diri sndiri,aku akn carik jwpn dy...
n by the time aku manage to gather courage utk gtau bapak aku yg aku syg dia sgt3x....
aku mesti da dapat jwpn utk soklan tuh....
so...~
EN SAAD MAHAMAD.....
a.k.a my best beloved father....
"ADIK SAYANG PAK SANGAT SANGAT SANGAT!!!"
hoho....jadik...
aku ni hepi ke ngan life aku...???
aku tau, life aku bukan kat kemuncak,bukan jugak kat dasar...
tapi aku blaja utk trima suma secara besederhana....
tak kira la aku hepi ke tak...
asalkan aku tau sesuaikn diri, dah lbey dari cukup utk aku....

4 comments:

kemekks! said...

yaitte,,
ank petnah laa,,
manada aku ckp dialog cenggitu,,
ceiyyte!

wani said...

woit!!!!!!!!!!!!!!!
thanx ar wat besday wish kat aku dln blog hng...
apreciate sgt2...
n syg hng sgt2...

sHieLa said...

to fadz...
hoho...
life x besh arr kalo xde rencah gosip panas...
ekeke...

sHieLa said...

to wani...
aku pun syg sgt kt hg...
weee~