Wednesday, March 11, 2009

...this is life....

"life is beautiful..."
tu la yg terlintas lam pala otak aku the very first time i landed my eyes on
HADIF SAFWAN BIN ZARI MOHD HAFIZ
kalau la aku dapat share ngan korang perasaan aku time tuh...
sayang,dia bukan milik aku...
aku tulih ni pun tak mintak izin kat parents and maksu dia..
so,kalo in case maksu hadif bace ni,forgive me yea...
hoho~
i saw him for the first time when he's one-day old...
cye la ckp aku...
hadif sgt cumeyl~
rasa nk peluk n tanak lepas2 dah...
hehe...
si kecil hadif wat aku benar2 celik mata..
betapa agungnya rahmat Tuhan tu smpai tak mampu kita zahirkan walau cna skali pun...
the least yg kita ley wat juz dgn bertahmid...
tanda kita ingat pada ar-Razak...
this is life rite...
people die everyday...
people were born everyday...
people live everyday...
tapi life is life...
orang cakap..
perjalanan roh manusia ni cam merentasi sebuah padang pasir yg tandus...
bila kita tiba di dunia,kita diibaratkan seperti singgah di bawah sepohon pokok utk menumpang teduh...
lepas tu,kita akan teruskan perjalanan kita...
aku benar2 bersyukur dgn takdir hidup aku...
Tuhan mmg dah rencanakan yg terbaik utk hamba2-Nya
i can never ask for better...
i am absolutely living a better life rite now
...life...

2 comments:

mr. brightside said...

and definately ble ko msuk 1st year med nnti, ko akan tau betapa complex nyer embryology..

and semestinyalah..betapa seksanya nk hafal semuaaa!!!hehehehe

saje nk mencuak kn ko!hehe

n books yg ak janji nk bgi kat ko, ak buat review sket kat blog ak, so tngu ar bulan 7 x pon dh x sabar ko gi carik kat mph mne2 ke..

ko cmne dh skang?brape lme lgi?ble final exam?

sHieLa said...

sampai ke sudah ak tak balas komen kucai.

dan sampai ke sudah tak dapat jugak baca buku2 yg dijanjikan kucai tuh. haha