Wednesday, September 9, 2009

oke. shiela memang gedik. dah la gedik, manje lak tuh. shiela memeng gedik gile. *sigh* tapi shiela hepi je jadi gedik & manje ni. shiela bukan gedik & manje kat orang ntah sape2. shiela gedik & manje kat org2 yg shiela rapat je. kat ayah. kat tok. kat azhani. kat nada. kat wanie. kat mashi. kat dieba. kat shida. kat fathi. shiela tau la ada certain orang tu tak suka tengok shiela camni. but,do i care??no,i don't!

oke. shiela is going to leave beloved malaysia in... 2 weeks huh?? get prepared la wei. asal macam lepak hepi suke suki je ni?? *sigh again*

6 comments:

.sarina .is.the.name. said...

au revoir my fren! have a blissful and happy life in poland!
i'm gonna miss ya! ur screamings, i'l b craving for them in india for sure.
:( selamat jalan juliet!

sHieLa said...

haha...tape sarina...
aku akan slalu jerit2 kat facebook ko nt oke...
eheh

kaisutoledo said...

on se verra peut etre( mybe we'll meet someday) hehe

tarikh fly bila? mesti dah dpt tiket ni kan? n pe nama tmpat n univ?

wani said...

skunk kamu dh pegi dh
hp celcom aku dh xde msg dari hng
hp aku dh sunyi
hahahahaha
weh
cntct la aku

sHieLa said...

afiq: yeah,hrp2 we'll meet someday...huu

wani:da ada internet ni,slalu la kot ak contact hg...heheh

宮保雞丁Alex said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚