Tuesday, September 1, 2009

goodbye smartiess~

semalam...
31st august 2009...
last day working...
merdeka utk aku jugak (^_^)
xsaba nak balik perlis, nak mamam ikan terubok bakar...eheh...

thanks sissy2 sekalian...
i was touched-real touched.
i was just a new worker there,but then i felt so appreciated....
thanks kak ridzan, for your puding laici...siyes sedap sgt!! and the brooch,cantekkkk sangat!!saye pakai raya nanti k??
thanks kak azrah and kak shila, for the pizza... and the tudung, i'm going to bring it along to poland..
thanks kak lin, for the book, i'm sure going to need it in my life journey...
thanks kak fadzilah, for being a sister and a friend...

working experience is one thing that has toughen me...
i can never believe that i'm actualy working...uh-huh
even selalu je curi tulang pegi baca conan kat belakang, but it's one of the memories that will be long remembered...
kat situ aku belajar utk terima hakikat senior-junior relatonship is only applied in jenan..
in here, noone is senior,noone is junior..everyone is friends...
kat situ aku belajar kuatkan hati utk tak nangis whenever tgh2 keja,dpt phone call to settle these and those...
kat situ aku belajar utk kenal kekuatan diri sendiri...

one thing for sure, i'm not going to miss you everyday..
but the memories will remain deep in heart...
and some other day, i'm going to suddenly remember,and i'll smile to myself...

p/s:if dolly reads this, ak da abes baca dah sidney sheldon's mistress of the game tu...tp nt2 la reviewnye ek???hee~


3 comments:

kaisutoledo said...

ikan terubok!!?? favourite aku tuh,waaaa, hari tu balik tk makan plak,adeyh, mengidam nih..

apapun, pengalaman yg hg dapat tu berharga, jadi hargai. Pasti berguna di hari muka.

Salam singgah :)

iLiAiSyAh said...

ikan terubuk??

becarefull manyak tulang maa..

emmm yummy cedap nyer kalo dari serawak nyer ikan

sHieLa said...

afiq-hee,padan muka ngidam!!!ritu balik tanak makan...aku akn make sure aku melantak puas2 dulu b4 pegi nih...nt da susah nk jumpa...eheh~

kak ili-xkesah laa byk tulang ke x...asal sedapp...nyum3~