Saturday, November 27, 2010

Makin besar makin sensitif. Sikit pun tak boleh dengar orang bercerita pasal mak masing2. Kalau tak, laju je air mata meleleh. Gedik la Shiela. Tapi, orang tak rasa macam aku rasa. Kawan2 kat sini semua ada mak lagi, semua ada family yg not as complicated. Tapi tak baik nak salahkan apa yg terjadi, okay Shiela. Its a part of your dugaan.

Astaghfirullahalazhim.

7 comments:

daniaaaye said...

verily after difficulty, there is relief.

chin up, bb! we love you nevertheless /hugs tight.

sHieLa said...

aww, thanks dania!! hugs back! ^^

Anonymous said...

sabarla. Sy de kawan. masa dia umur 7 tahun mak dia gone. masa umur dia 14 tahun dia kna rogol dgn pakcik dia. tp skrang dia da jd dr. jd syukurlah ye dgn nasib masing2.

sHieLa said...

thanks, untuk peringatan. i'll need a constant reminder dari org sekeliling, sbb kadang2 tu, tak perasan tergelincir sikit

blackrosehunter said...

yeah!!apabila shiela mula berdakwah..hehehe

sHieLa said...

wehh.. dakwah tu kewajipan okay. tak buat dosa. haha

Anonymous said...

belajar banyak