Saturday, March 26, 2011

Bosan

Kawan Fadh pernah cakap, bosan tu perasaan yg datang bila kita banyak sangat masa lapang. Bahaya ni kalau ada banyak masa lapang. Takut habis macam tu je dgn benda2 lagha. Astaghfirullahalazhim.

Semalam masa kelas Physio, tiba2 dapat tahu yg bleeding time aku kurang normal. Isk3. Yuyu prick sikit je kat hujung jari, tapi darah yg keluar lagi banyak pulak dari orang lain. Dan tiba2 aku secara tak sedar tanya Pidah, "Orang darah O ni ada darah cair ke?" O.o Then cikgu suruh aku check platelet count dgn fibrinogen concentration apa ntah, takut kalau2 ada mana2 yg tak okay. Tapi...takde kena mengena kan dgn sakit kepala ni? Hmm, ni kalau cerita kat Kak Nana mesti dia ngomel suruh buat check up. Hee. Rindu pulak dekat Kak Nana dgn Kak Moon. Kak Wani dgn Kak Dina pun =(

Nak upload gambar supermoon hari tu! Hehe. Tapi dah dalam kamera pulak. Malas nak transfer2 ni. Nanti2 la. (yeayy, Shiela tangguh kerja!)

11 comments:

crazyhorsea29 said...

aku susah nak kluar darah camna ek...tapi kalau kluar sikit dah pening dah..hg buat sendiri ke header blog tu..lawa la

as eleyana said...

mnder korg merepek nieh.. 1 hape xfhm!!

sHieLa said...

subaili: hahaha. hg pi tanya doktor yg bertauliah wei, tanya ak mau ak salah diagnose nt. hahah! header tu ak curik kat google je. lawa kan? kan? kan? ^^

as: hg memang. mau ak ckp pasai nikah? rasa2 hg paham ke tak? wahaha

crazyhorsea29 said...

dah agak dah...rajin plak hg nak pi photoshp..

as eleyana said...

gmbq nieh bnyk la kt google baili oit.. aku penah jumpak skalik.. shiela nk photoshop? jgn harap.. tgn keras nk mampos kot.. bab kahwin dia tau la.. kah3x..

sHieLa said...

ngek la as!! tapi mmg btoi ahh, ak mmg tak reti langsung photoshop2 ni. hahaha! takat nak print screen pun jenuh ak blajaq baru buleh. XD

bab kahwin hg lg power kot as??? ^^

zatil aqmar said...

awat hampa ni nk kawen dh ka?? oihh shiela! hg nk kawen dl ka?? yeayyyyy! hahaha

sHieLa said...

kawen tu ibadat tau. hg takmau ka kawen?? hahaha.

crazyhorsea29 said...

terus hilang bosan noh hampa ckp pasal kawin..haha

zatil aqmar said...

bkn xmau. aku tny hg nk kawen dl ka?? adoiii~

sHieLa said...

subaili: perempuan kan. hahaha ^^

zatil: bila sampai jodoh XD