Tuesday, June 21, 2011

ALERT: ENTRY MERAPU

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah dan Maha Mengasihani.

Kalau diizinkan Allah, bila balik Malaysia nanti...saya nak:

-pergi semua program yg termampu pergi
-buat marathon novel yg dah lama terbongkang tak terbaca
-bukak puasa dekat kuala perlis lagi dengan as, wani, kirah
-jumpa nadirah hasanah dengan zatil dengan kak ili
-pergi pantai
-suruh subaili belanja makan macam yg dia penah janji dulu
-makan laksa dengan teh ais, keropok lekor dengan benjo, chocolate indulgence

Haih, materialistik sungguh aku. benda2 duniawi je banyak kau pikir tengah2 malam ni. Sebelum mode terlebih emo on, better stop here. Merapu tengah malam carik energy sambung study physio.

8 comments:

cik_sna said...

kau buat aku lapa!

sHieLa said...

awainya budak ni online. ish3. =.=

Subaili Sekri said...

jap..aku ada janji ngan ko jugak ke?..haha

cik_sna said...

aku ada driving class pagi ni. xada la pagi mana pon. pkl 11. tapi dia punya nightmare sampai xleh tdo aku tau..hhahaha

Subaili Sekri said...

nightmare tu psal hg drive ke pasal pengajar tu?

sHieLa said...

subaili: aku agak dah hg lupa, tu pasai aku tulis kat sini. ^^

asiah: chaiyok!! hehehe. asiah dah nak ada lesen, aku pun tadak lagi. XD

Adek Nada said...

Waaahh!!! Planning..baik pnyerrrr..hehehehee
Taknak masukkan dlm list ke..'Nak jumpa Nada'..???hehehehe :P

sHieLa said...

haa, boleh2. kalau nada nak jumpa ak, ak on je. hehe. ^^