Thursday, September 16, 2010

Witamy w Polsce! ..again..

Dengan nama Allah yang Maha Pemurah dan Maha Mengasihani.
Hari ni hari Khamis, 16hb September 2010, 07 Syawal 1431, pukul 05:36 waktu Poland...

Ye, saya dah balik Poland. Alhamdulillah, selamat sampai walaupun totally worn out lepas perjalanan Perlis-Subang-KLIA-Heathrow-Warsaw-Lodz. Sini suhu baru cecah 12, tapi agaknya shocked dgn perubahan cuaca yang sangat mendadak kot. Kulit ak yang lebih sensitif dari hati aku dah start gatal2 sejak dlm MAS lagi. Sekarang ni sbb aku selalu garu2 dah berlopak-lopak dah tgn aku. T__T

Erm, takde benda pun nak cakap, just nak rasmikan update kali pertama selepas balik Poland for the 2nd time! Cewahh.. Ouh, buku2 utk nak belajar nanti tak beli lagi, dah la aku sorang je belum beli. Nanti nak kena turun Warsaw pulak, tapi before tu, ada retake Biophysics menunggu. Doakan doakan doakan pleasee!! ^^

2nd year dah takleh main2. 1st year mmg la aku banyak main, melagha dgn movie semua, tahun ni killer subjects bukan setakat satu, dua..tp almost everything dah keluar aura membunuh. Haihh, jauh lagi perjalanan woi, jangan stress awal sangat!

Orait, tak mahu bebel panjang2 lagi. Hari ni banyak benda kena settle despite banyak juga Biophysics yg belum baca. When i say banyak, i mean LITERALLY A LOT!! Huhu. Walaupun sejuk, autumn is always my favourite season. salam rindu untuk semua...

3 comments:

nur syazwani adnan said...

good luck... shiela :)

sHieLa said...

jazakillah dear! doakan ye. hee

Aaina said...

marilah kita same2 insaf dan kurangkn main2 tahun ni, blaja tu kn ibadah yg akn disoal tuhan nnt? apetah lg gune duit org xD

hwaitingggg shiela! ;B