Tuesday, November 17, 2009

Best rupanya rasa happy tu kan. Lama dah tak rasa happy macam ni. Bila sekali rasa tu, macam nak jerit bagitau semua orang yg ak sayang semua. Ahaha...

I've decided to let go. Let go the feeling that i've been holding so tightly for almost four years. Bukan before ni tak terfikir nak lepaskan, tapi baru sekarang rasanya I managed to gather the courage. Nak jadi macam Wani. Lepaskan yang lama, bukak peluang pada yg baru. Memang masa la the best healer even aku pun tak tahu how long will it take to heal completely. Tapi, as a start, aku akan cuba buat.

Aish, jiwang jiwang! Tak suka la mushy2 macam ni. Hee~ Brighten up, InsyaAllah, hidup ni panjang lagi kan. Ini baru permulaan. InsyaAllah. Melangkah la dgn yakin. Mulakan dgn mengingati nama-Nya. InsyaAllah, Shiela. Allah tu kan ada. (^_^)

6 comments:

wani said...

perghhh
nma aku ada
hahaha
klu la dak revo bca, mesti depa mushkil
ap yg dh aku wat
hehehe

sHieLa said...

haha...
alaaa,aku sebut wani..
bpa kerat sgt laa yg knai hg sbg wani..
tp bila hg komen ni depa tau la kot..hee

awin said...

tp kan nickname aku kan wani
xtau pn xpa
xkesah suma tu
hahahaha
jom jd cm aku
kuat cm aku
cewaaahh
act hng yg sbnanye yg ag kuat dari aku
hahaha

sHieLa said...

kita sama2 kuat..
takdak sapa yg lg kuat..
kdg2 ak lemah hg tlg ak..
kdg2 hg lemah ak lak tlg hg..
kita kuat sbb kita ada each other..kan??=p

wani said...

yeayy!
btol2
kita sma2 kuat
insyaallah
n we help each other
tu yg penting!

sHieLa said...

insyaAllah wani...
saaayang hg!!
xoxo!!