Sunday, November 15, 2009

A start

People need changes. So do I. Tu sebab blog ni ditukar layout jadi macam ni. Shiela banyak merepek. Shiela banyak merapu. Dan Shiela determines to change that. Merapu takkan bagi Shiela pass test Anatomy. Merepek takkan buat pak dekat Malaysia bangga dgn anak dia ni. So Shiela berazam nak berubah. Tapi not that I'm going to do that drastically. Sikit demi sikit. Things also change. Banyak benda yg bukan macam dulu dah. Dan Shiela perlu belajar untuk jadi flexible dgn keadaan. tekanan dari persekitaran. Manage that.

7 comments:

amirahsamat said...

uikkss .
smart gambo tuh . ;))

sHieLa said...

haha...
sbb smart la ak ltak..
ngeh3

iLiAiSyAh said...

gud2... mulakan perubahan...

jgn set otak kalo tak boleh buat itu adalah fail...

set kalo tak boleh buat maksud nyer kene try hard okeyh

C.D said...

kot ko cantik!!!hik2!suka2!

sHieLa said...

kak ili: baik!! sy akan akan try hard. kalau tak dpt,sy akan try harder and harder!! yeahh...

pkah: kot je ke wei?? org yg pakai kot tuh?? ngeh3

iLiAiSyAh said...

that the spirit gurl!! go girl!! saye ngah masak air panas.. gune 2 heater.. 6 kali dah.. nak penuh kan satu baldi.. sejuk nak mandi.. hujan camne saye nak dok oversea ni

sHieLa said...

ish3 kak ili..
tu baru hujan,belum salji lagik!
hehehe...
dtg la tumpang bilik air saya kak ili..
sini ada air panas! hik3